12ο συνέδριο FOSSCOMM 2019
11 – 13 Οκτωβρίου 2019
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Λαμία

Το πανελλήνιο συνέδριο ελεύθερου λογισμικού και ανοιχτού κώδικα, ή αλλιώς όπως είναι γνωστό FOSSCOMM (Free and Open Source Software Communities Meeting) απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις ανοιχτών τεχνολογιών ανεξαρτήτως γνωστικού υπόβαθρου. Το πρώτο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε ήταν το 2008 στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Από τότε η κοινότητα του ελεύθερου λογισμικού και ανοιχτού κώδικα αυξάνει καθώς όλο και περισσότερες τεχνολογίες επιλέγουν να διαθέσουν τα χαρακτηριστικά τους σε αποθετήρια ανοιχτών και ελεύθερων τεχνολογιών.

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και η έναρξη της υποβολής προτάσεων για ομιλίες και εργαστήρια, οι οποίες θα μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά. Έτσι λοιπόν η οργανωτική επιτροπή του FOSSCOMM 2019 καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν την πρότασή τους στον σύνδεσμο που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για νέα σχετικά με το συνέδριο σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω συνδέσμους:
→  Website: ./
→  Facebook: https://www.facebook.com/Fosscomm-2019-348234339138486/
→  Twitter: https://twitter.com/fosscomm2019
Για οποιαδήποτε απορία και σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email μας fosscomm2019@gmail.com αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.